• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Wessels Installatietechniek

Wessels Installatietechniek

kiest voor SignDeal gevelreclame

“Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur en wilt u vakkundigheid en kwaliteit?” Dit is de slogan van Wessels Installatietechniek. Waar wij van SignDeal ons helemaal in kunnen vinden. Dat is ook onze werkwijze in de verlichte #gevelreclame.

Wessels Installatietechniek

Wormerveer

Op het moment dat Studio Oneted, een full service reclamebureau in Wormerveer, voor hun klant, een partner zocht die hen kon ontzorgen bij de nieuwe gevelreclame voor het nieuwe pand, voelden wij ons helemaal aangesproken.

“Wessels is een jong en dynamisch bedrijf in Zaanstad, maar bomvol ervaring. Op het gebied van #duurzame installatietechniek. Vanaf het begin van 2017 hebben wij vele huizen en bedrijven meegenomen in Co2 neutrale oplossingen.”

Voor Signdeal de opdracht om het prachtige logo goed tot zijn recht te laten komen met een 3D lichtbak. De letters bestaan uit een 3D doosletter gemaakt van een aluminium behuizing in combinatie met licht doorlatend acrylaat. 

De letters zijn voor gemonteerd op profielen. Een mooie montage oplossing waar door er minder boorgaten in de gevel nodig zijn.

En natuurlijk is ook deze gevelreclame voorzien van de #energiezuinige 48V #Stogger #LED’s.

Ook benieuwd of we voor jouw bedrijf een mooie gevelreclame kunnen maken? Laat ons je pand voorzien van een virtueel 3D logo en jouw keuze is dan snel gemaakt!


Economy Letter 

Voor het woordmerk uit het logo is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door speciale LEDs. De letters zijn voorgemonteerd op een paneel, waardoor een eenvoudige en snelle montage mogelijk is. Tevens is hiervoor een mal meegeleverd.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram