• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus

Onderhoud gevelreclames ... noodzakelijk!

Home > Advies > Gevelreclame onderhoud
Nadat SignDeal de gevelreclame naar tevredenheid heeft gemonteerd en geïnstalleerd, adviseren wij de gevelreclame te voorzien van een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Een gedachte dat gevelreclame 10 jaar dezelfde uitstraling blijft houden zonder onderhoud, is een gedacht die helaas niet opgaat.

Gevelreclame wordt door het hele jaar constant blootgesteld aan verschillende weersinvloeden, variërend van regen en zon tot temperatuurverschillen en sneeuw, afhankelijk van de ligging en locatie van het pand. Ook de windkrachten die de gevelreclame te voorduren krijgt, mag niet onderschat worden. De weersinvloeden kunnen grote impact hebben aan de uitstraling en duurzaamheid van de gevelreclame.

Ook is de gevelreclame kwetsbaar voor ongedierte. Denk aan de vogels die graag op de gevelreclame hun behoefte achterlaten, maar ook kleine insecten die zich huishouden in de gevelreclame. Mogelijke algengroei en een stoffige / vuile omgeving evenals bovengenoemde redenen kunnen invloed hebben op vervuiling en niet meer functioneren van de gevelreclame.

Om deze redenen is het aan te raden om jaarlijks de gevelreclame te onderhouden zo kunt u langdurig trots zijn op het pronkstuk aan uw gevel. Bij SignDeal kunt u ook terecht voor een onderhoudsbeurt en / of onderhoudscontract om de gevelreclame te laten stralen zoals het hoort.

Werkzaamheden die wij uitvoeren tijdens de onderhoudsbeurt:

De 4 essentiele taken die wij uitvoeren tijdens een onderhoudsbeurt aan uw gevelreclame:

1. Schoonmaak: wij maken de gevelreclame aan de buitenkant en binnenkant grondig schoon. Zo ziet de gevelreclame weer op en top uit met de uitstraling die het verdient.

2. Elektra: wij checken de elektra-aansluitingen, spanning en lichtbronnen in of aan de gevelreclame. Dit doen we om eventuele kortsluiting te voorkomen. Ook kunnen we uitgevallen / kapotte lichtbronnen vervangen.

3. Bevestigingen: door windbelasting kan gevelreclame los komen te zitten. De gevelreclame wordt gecontroleerd en eventueel weer sterk bevestigd zoals het hoort.

4. Waterafvoer: de waterafvoergaten worden schoongemaakt en waar nodig heropent.

Mochten er op locatie enkele onvoorziene situaties tegenkomen of onze monteurs hebben advies, dan zullen wij dit met de klant op locatie bespreken. Eventueel wordt er in samenspraak een betere weg ingeslagen.
SignDeal ontzorgt!
Heeft u gevelreclame die toe is aan een opknapbeurt en bent u benieuwd naar de kosten van een onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op.

Wij zullen aan de hand van verkregen foto’s, eventueel een bezoek op locatie een prijsindicatie afgeven voor de onderhoudsbeurt. Wij hebben voldoende reservemateriaal met ons mee om eventuele vervangingen te kunnen uitvoeren. De eventuele hoogwerker kosten zullen apart worden aangeboden.

Mocht de onderhoudsbeurt bevallen, dan kunnen wij u een aanbieding maken om uw gevelreclame jaarlijks van onderhoud te voorzien.

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram