• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 085 006 9917
Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus

Over ons

Home > Advies > Over ons

SignDeal en Stogger

SignDeal is onderdeel van Stogger BV. Stogger is een innovatieve startup opgericht in 2017 door de techneuten Aubert Dupont, Stefan Dorssers en Pieter Peeters.

Stogger is van origine LED ontwikkelaar en fabrikant en hebben in 2017 een award winnend 48V draadloos LED verlichtingsoplossing voor het verlichten van gevelreclame letters ontwikkeld. De oplossing was dat hierdoor tegen lagere energiekosten, gevelreclames sneller, beter en kwalitatief hoogwaardiger verlicht kunnen worden.

Doordat de Stogger LEDs iets duurder zijn dan 12V Chinese inkoop, is het verkoop succes van deze LED modules in de tussenhandel wat achtergebleven. Dit terwijl deze meerprijs van LEDs op een hele verlichte gevelreclame vaak minder dan 1% van de totale kostprijs bedraagt. Echter, om onze klanten toch het voordeel van een hogere kwaliteit én veel lagere energierekening geven, is in 2019 besloten SignDeal op te richten. Hiermee bieden we dus een kwalitatief alternatief voor gevelreclames.

Technische innovatie

Stogger vergaarde in 2018 haar eerste landelijke bekendheid nadat ze door de Kamer van Koophandel waren uitgeroepen als 13 meest innovatieve MKB bedrijf van Nederland. De KvK Innovatietop 100 was zo hun eerste landelijke erkenning van de innovatieve LED oplossing die Stogger ontwikkeld had.

Daarnaast hebben ze ook de Europese Alufoil Trophy gewonnen, waarin de innovatieve manier van het toepassen van aluminium in hun LED oplossing wordt geprezen.

In 2020 was het team van SignDeal / Stogger wederom (inter)nationaal in het nieuws. Door het voorspelde tekort aan mechanische ventilatoren als gevolg van de COVID-19 crisis, heeft Stogger onder de naam FreeBreathing.org besloten een open-source mechanische ventilator te ontwikkelen om zo mensen wereldwijd de mogelijkheid te geven tegen minimale kosten zelf een mechanische ventilator te bouwen.

Na vervolgens vele aanvragen gekregen te hebben, zelf deze mechanische ventilators te produceren en te leveren, hebben wij in een recordtempo van slechts 6 weken een medisch-gecertificeerde ventilatie-assisistent ontwikkeld. Met hulp van NTS-Group en Canon production printing hebben wij deze machine, genaamde de FRD-e, ontwikkeld, gecertificeerd en op markt gebracht. Hiermee hebben wij getracht wereldwijd mensenlevens te redden door het voorspelde tekort aan mechanische ventilators als gevolg van de COVID-19 pandemie.
Stogger draadloze LED verlichting uitgelegd
Het trotse SignDeal / Stogger team met de door hun ontwikkelde FRD-e in het Museum Peel en Maas

Horticultuur

Custom Engineering

Nadat de ontwikkeling van de draadloze LED verlichting oplossing was afgerond, hebben de techneuten van Stogger zich gericht op ontwikkeling van producten voor diverse opdrachtgevers.
Zo is er een weerstation technisch ontwikkeld, zijn er printplaten ontwikkeld en geproduceerd en is er software ontwikkeld. Met name de combinatie tussen electrotechniek en werktuigbouwkunde vind je bij Stogger onder één dak en hiervan profiteert ook SignDeal. Hierdoor zijn haar gevelreclames technisch beter, en hierdoor goedkoper.
Stogger in de media

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Haagveld 1a
5981 PK Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram