• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus

Over ons

Home > Advies > Over ons

Ons team

Het team van SignDeal staat voor u klaar. Professioneel, deskundig en met een creatieve inslag om samen met u uw onderneming nog beter te onderscheiden en vindbaar te maken. Geen opdracht is te complex; met onze engineers vinden we altijd de juiste manier om uw ideeën te verwezenlijken. Van idee-ontwikkeling tot montage: wij staan klaar voor u.

SignDeal is ontstaan uit het bedrijf Stogger, bekend van onder andere de ontwikkeling van de duurzame en energiezuinige Stogger 48V LED's. Met de oprichting van SignDeal is de focus volledig gericht op de verduurzaming van de markt voor verlichte gevelreclame. Zo maken we de wereld mooier én leveren we een bijdrage aan het verlagen van onze CO2-voetafdruk.

SignDeal stelt zich voor:

Marcel
Marcel van Aarle, als directeur van SignDeal en mede-eigenaar van Stogger Signage BV is hij je eerste aanspreekpunt. Hij is een gedreven en enthousiaste ondernemer die met een duidelijke visie op het project tot de mooiste creatieve oplossingen komt, samen met u, de klant. Je kunt er verzekerd van zijn dat zo het beste resultaat bereikt wordt. Een duurzame, opvallende en energiezuinige verlichte gevelreclame. Een uitstekende uitstraling van uw naam en logo, die door iedereen wordt gezien!
Myhron Werts is als accountmanager een goede sparringpartner voor onze klanten. Niet alleen het klantencontact valt onder zijn hoede, dus als veelzijdige werkkracht kun je hem zeker omschrijven. Meedenken met de klant en zo tot de gepaste gevelreclame komen, daar staat hij voor.


Myhron Werts SignDeal
Bram 2
Bram Kessels is de bedrijfsleider die na de verkoop alle touwtjes in handen heeft. Op deze manier gaat het hele traject van offerte, order, productie tot en met de montage van uw gevelreclame in één vloeiende beweging. Met een oog voor detail weet hij als geen ander de puntjes op de i te zetten. Alles voor een geweldig mooie gevelreclame die uw bedrijf nog beter op de kaart zet.
Op Pieter Peeters, CEO van Stogger BV, mogen wij als SignDeal nog steeds een beroep doen als adviseur. Met zijn ruime ervaring, technische knowhow en inzicht is hij de sparringpartner bij de grote projecten. Daar waar alle facetten van gevelreclame en bewegwijzering in en om het gebouw aan bod komen. Met een innovatieve insteek brengt hij dit tot een hoger plan.
Pieter Peeters 4

Het installatieteam: Ralf, Sven, Roy, Hans, Job, Bjorn en Roel.

Wanneer de gevelreclame is geproduceerd, volgt de montage. De laatste fase in het project. Het is altijd een mooi moment als dat wat op de tekentafel is ontworpen, nu ook daadwerkelijk zichtbaar wordt op uw pand. Ons installatieteam realiseert dit.

Het montageteam heeft alle kennis om in elke situatie de juiste oplossing te vinden voor de plaatsing van uw goed functionerende gevelreclame. Er wordt gewerkt op grote hoogtes, op achtergronden van diverse materialen, aan de gevel of boven op het gebouw. Vertrouwd en aanspreekbaar.

Wij denken in mogelijkheden, wij bieden duurzame energiezuinige gevelreclame, en werken graag met onze klanten samen.

Onze coöperatie met Stogger

SignDeal is een handelsnaam van Stogger Signage BV en is onderdeel van Stogger BV. Stogger is een innovatief bedrijf opgericht in 2017 door de techneuten Aubert Dupont, Stefan Dorssers en Pieter Peeters.

Als een LED-ontwikkelaar en fabrikant, heeft Stogger in 2017 een bekroonde 48V draadloze LED-verlichtingsoplossing ontwikkeld voor het verlichten van gevelreclame letters. Hierdoor kunnen gevelreclames sneller, beter en met hogere kwaliteit verlicht worden, tegen lagere energiekosten.

Doordat de Stogger LED's iets duurder zijn dan 12V Chinese inkoop, is het verkoop succes van deze LED modules in de tussenhandel wat achtergebleven. Dit terwijl deze meerprijs van LED's op een hele verlichte gevelreclame vaak minder dan 1% van de totale kostprijs bedraagt. Echter, om onze klanten toch het voordeel van een hogere kwaliteit én veel lagere energierekening geven, is in 2019 besloten SignDeal op te richten. Hiermee bieden we dus een kwalitatief alternatief voor gevelreclames.

Technische innovatie

Stogger vergaarde in 2018 haar eerste landelijke bekendheid nadat ze door de Kamer van Koophandel was uitgeroepen als 13e meest innovatieve MKB bedrijf van Nederland. De KvK Innovatietop 100 was zo de eerste landelijke erkenning van de innovatieve LED oplossing die Stogger heeft ontwikkeld. In 2020 was het opnieuw raak! Stogger is toen weer door de KvK tot een van de top 100 meest innovatieve MKB bedrijven van Nederland uitgeroepen. 

Daarnaast hebben ze ook de Europese Alufoil Trophy gewonnen, waarin de innovatieve manier van het toepassen van aluminium in hun LED oplossing wordt geprezen.

Stogger team met de FRD-e mechanische ventilie assistent
Het trotse SignDeal / Stogger team (v.l.n.r.): Stefan Dorssers, Marcel van Aarle, Pieter Peeters en Aubert Dupont.

Custom Engineering

Nadat de ontwikkeling van de draadloze LED verlichting werd afgerond, hebben de techneuten van Stogger zich gericht op ontwikkeling van producten voor diverse opdrachtgevers.
Zo is er een weerstation technisch ontwikkeld, zijn er printplaten ontwikkeld en geproduceerd en is er software ontwikkeld. Met name de combinatie tussen electrotechniek en werktuigbouwkunde vind je bij Stogger onder één dak. Ook SignDeal profiteert hiervan. 
Onze gevelreclames zijn hierdoor technisch beter onderbouwd waardoor we dit goedkoper kunnen aanbieden.
Door onze krachtige technische ondersteuning ligt een deel van onze focus ook op de architecten wereld. Het bedenken en realiseren van prachtige designs in de gevelreclames is waar we naar streven. 

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram