• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 085 006 9917
Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus

Over ons

Home > Advies > Over ons

Ons team

Het team van SignDeal staat voor u klaar. Professioneel, deskundig en met een creatieve inslag om samen met u uw onderneming nog beter te onderscheiden en vindbaar te maken. Geen opdracht is te complex, met onze engineers vinden we altijd de juiste wijze om uw ideeën te verwezenlijken. Van idee-ontwikkeling tot montage; wij staan klaar voor u.

SignDeal is ontstaan uit het bedrijf Stogger, bekend van onder meer de ontwikkeling van de duurzame en energiezuinige Stogger 48 Volt LED-verlichting. Met de oprichting van SignDeal is de focus volledig gericht op de verduurzaming van de verlichte gevelreclame markt. Zo maken we de wereld een mooier én dragen ons steentje bij aan verlaging van onze CO2 footprint. 

SignDeal stelt zich voor:

Marcel van Aarle, is als directeur van SignDeal en mede-eigenaar van Stogger Signage BV je eerste aanspreekpunt. Hij is een gedreven en enthousiaste ondernemer die met een duidelijke visie op het project tot de mooiste creatieve oplossingen komt, samen met de u, de klant. Je kunt er verzekerd van zijn dat zo het beste resultaat bereikt wordt. Een duurzame, opvallende en energiezuinige verlichte gevelreclame. Een uitstekende uitstraling van uw naam en logo, die door iedereen wordt gezien !
Bram Kessels, is de bedrijfsleider die na de verkoop alle touwtjes in handen heeft. Op deze manier gaat het hele traject van offerte, order, productie tot en met de montage van uw gevelreclame in één vloeiende beweging. Oog voor detail en hij weet hij als geen ander, de puntjes op de i te zetten. Alles voor een geweldig mooie gevelreclame die uw bedrijf nog beter op de kaart zet.
Marc Beeker, is onze grafische man, hij maakt de mooiste ontwerpen om zo aan de klanten te laten zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Met een 3D ontwerp wordt al snel duidelijk hoe de gevelreclame uw bedrijfspand nog beter zichtbaar en vindbaar maakt.
Daarnaast is Marc ook de commerciële contactpersoon voor verschillende aanvragen van de klanten. Hij inventariseert met je wat je wensen zijn en welk arsenaal aan mogelijkheden wij kunnen realiseren voor jouw bedrijfspand!
SignDeal logo website
Omdat wij trots zijn op ons werk, willen we, uiteraard na uw goedkeuring, dit ook op onze website en social media laten zien. Jeannette Westdorp, officemanager en Social Media manager, zorgt graag voor de content waar in SignDeal laat zien wat we hebben gemaakt en voor welke bijzondere klant. Daarnaast zorgt haar multitasking voor de ondersteunende kracht bij de collega’s. Je kunt Jeannette ook bellen voor factureringsvraagstukken en ze is een geweldige back up voor als er even iemand een dagje vrijaf heeft.
Op Pieter Peeters, CEO van Stogger bv mogen wij als SignDeal nog steeds een beroep doen als onze adviseur. Met zijn ruime ervaring, technisch knowhow en inzicht is hij de sparringpartner bij de grote projecten. Daar waar alle facetten van gevelreclame en bewegwijzering in en om het gebouw aan bod komen. Met een innovatieve insteek brengt hij dit tot een hoger plan.

Het installatieteam: Thijs, Roy, Jan en Ralf

Wanneer de gevelreclame is geproduceerd, volgt de montage. De laatste fase in het project. Het is altijd een mooi moment als dat wat op de tekentafel is ontworpen, nu ook daadwerkelijk zichtbaar wordt op uw pand. Ons installatieteam maakt het.

Het montageteam heeft alle kennis in huis die nodig is om in elke situatie de juiste oplossing te vinden voor de correcte plaatsing van uw goed functionerende gevelreclame. Er wordt gewerkt op grote hoogtes, op achtergronden van diverse materialen, aan de gevel of boven op het gebouw. Vertrouwd en aanspreekbaar.

Wij denken in mogelijkheden, wij bieden duurzame energiezuinige gevelreclame, en werken graag met onze klanten samen.

Onze coöperatie met Stogger

SignDeal is een handelsnaam van Stogger Signage BV en is onderdeel van Stogger BV. Stogger is een innovatief bedrijf opgericht in 2017 door de techneuten Aubert Dupont, Stefan Dorssers en Pieter Peeters.

Stogger is van origine LED ontwikkelaar en fabrikant en hebben al in 2017 een award winnend 48V draadloos LED verlichtingsoplossing voor het verlichten van gevelreclame letters ontwikkeld. De oplossing was dat hierdoor tegen lagere energiekosten, gevelreclames sneller, beter en kwalitatief hoogwaardiger verlicht kunnen worden.

Doordat de Stogger LEDs iets duurder zijn dan 12V Chinese inkoop, is het verkoop succes van deze LED modules in de tussenhandel wat achtergebleven. Dit terwijl deze meerprijs van LEDs op een hele verlichte gevelreclame vaak minder dan 1% van de totale kostprijs bedraagt. Echter, om onze klanten toch het voordeel van een hogere kwaliteit én veel lagere energierekening geven, is in 2019 besloten SignDeal op te richten. Hiermee bieden we dus een kwalitatief alternatief voor gevelreclames.

Technische innovatie

Stogger vergaarde in 2018 haar eerste landelijke bekendheid nadat ze door de Kamer van Koophandel was uitgeroepen als 13 meest innovatieve MKB bedrijf van Nederland. De KvK Innovatietop 100 was zo de eerste landelijke erkenning van de innovatieve LED oplossing die Stogger heeft ontwikkeld. In 2020 was het opnieuw raak! Stogger is toen weer door de KvK tot een van de top 100 meest innovatieve MKB bedrijf van Nederland uitgeroepen. 

Daarnaast hebben ze ook de Europese Alufoil Trophy gewonnen, waarin de innovatieve manier van het toepassen van aluminium in hun LED oplossing wordt geprezen.

Stogger team met de FRD-e mechanische ventilie assistent
Het trotse SignDeal / Stogger team (vlnr): Stefan Dorssers, Marcel van Aarle, Pieter Peeters en Aubert Dupont.

Horticultuur

Custom Engineering

Nadat de ontwikkeling van de draadloze LED verlichting oplossing was afgerond, hebben de techneuten van Stogger zich gericht op ontwikkeling van producten voor diverse opdrachtgevers.
Zo is er een weerstation technisch ontwikkeld, zijn er printplaten ontwikkeld en geproduceerd en is er software ontwikkeld. Met name de combinatie tussen electrotechniek en werktuigbouwkunde vind je bij Stogger onder één dak en hiervan profiteert ook SignDeal. Hierdoor zijn haar gevelreclames technisch beter, en hierdoor goedkoper.

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Haagveld 1a
5981 PK Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram