• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Vitala+

Vitala+

"Bij een naamsverandering van je bedrijf komt veel kijken. SignDeal ontzorgt je door een totaal pakket aan te bieden om de nieuwe naam overal goed te laten opvallen."

Vitala+

Maastricht

Vitala+ is de nieuwe naam van Maastricht UMC+|Herstelzorg, hét expertisecentrum voor kortdurende ouderenzorg. Bij een nieuwe naam hoort ook een totaalpakket aan signalisatie en bewegwijzering.
SignDeal heeft de organisatie helemaal kunnen ontzorgen. Met een 3D verlicht gevelpaneel voorzien van de energiezuinige Stogger 48 Volt LED’s. Informatieborden op diverse plekken op het terrein, belettering in folie op glazen deuren en vlaggen. Vitala+ is zo helemaal op de kaart gezet, en helemaal in beeld bij de bezoekers, bewoners en personeel.

Heb jij ook te maken met een naamsverandering in je organisatie? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen je daarmee helemaal ontzorgen!

Economy Lichtbakken

Lichtbakken zijn de ideale manier om veel aandacht te krijgen. De vlakke lichtbak tegen de gevel of de lichtbak haaks tegen de gevel. In combinatie gebruikt, ontsnapt uw onderneming nooit meer aan de aandacht van de voorbijganger.
Ontdek dit product
Gevelreclame LED lichtbak

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram