• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Van Campen Consulting

Van Campen Consulting

Zaltbommel

Prominent gelegen aan de A2 in Zaltbommel, was de bestaande gevelreclame niet meer goed uitgelicht. De LEDs waren uitgevallen en LED voeding was versleten. SignDeal heeft de bestaande gevelreclame opgeknapt door deze schoon te maken, Stogger 48V LEDs te plaatsen en een nieuwe voeding aan te brengen. Het mooie hierdoor is dat Van Campen Consulting hierdoor tot 60% op hun energiekosten zal besparen. De gevelreclame kan er weer tegenaan!

Van Campen Consulting

Zaltbommel

Is jouw bedrijfspand klaar voor de winter? Werkt de verlichting van de gevelreclame nog goed? Of is het hoog tijd voor een schoonmaak beurt van het logo en de letters?

Wanneer wij je dit alles uit handen nemen en ook nog eens Stogger 48 Volt LED’s in jouw gevelreclame gebruiken, wordt ook de energierekening een stuk lager.

Kijk maar eens hoe het bij onze relatie Van Campen Consulting er uit ziet. Je ziet ze langs de A2 bij Zaltbommel. Ook SignDeal maakt graag de belofte waar: “Op maat voor het beste resultaat”, zoals Van Campen Consulting haar credo samenvat. De organisatie die het verschil maakt in verzuim en triage.

Economy Letter 

Voor het woordmerk uit het logo is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door speciale LEDs. De letters zijn voorgemonteerd op een paneel, waardoor een eenvoudige en snelle montage mogelijk is. Tevens is hiervoor een mal meegeleverd.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram