• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Raedts

Raedts

"Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk en de keuze voor de energiezuinige Stogger 48V LED’S in de gevelreclame voelt voor ons als een heel natuurlijke keuze. SignDeal heeft dat voor ons geweldig gerealiseerd."

Raedts

Venray

Voor Crispy Concepts, een veelzijdig full service marketing- en communicatiebureau mochten wij opnieuw aan de slag. Dit keer voor het bedrijf Raedts in Venray.
Raedts is een bouwbedrijf dat, zoals ze het zelf heel mooi formuleren: ”gaat voor duurzame relaties met opdrachtgevers en partners. We zijn méér dan een bouw- en onderhoudsbedrijf, dat maakt ons geen standaard aannemer. Raedts verzorgt onderhoud, renovatie, gebouwbeheer én (ver)nieuwbouwprojecten in vijf klantgebieden.”
Hier bij past uitstekend onze aanpak met gevelreclame die zich kenmerkt door de duurzame, energiezuinige Stogger 48V LED’S. De bedrijfsnaam en het logo zijn in 3D aluminium doosletters uitgevoerd en op het gebouw geplaatst. Alles is bijzonder goed uitgelicht met een goede zichtbaarheid en vindbaarheid van grote afstand, als resultaat.
Op de zijgevel is gebruikt gemaakt van platte kunststof letters zonder verlichting. Een toegevoegde waarde om ook van dichterbij aan de zijkant de bedrijfsnaam goed te zien.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn direct tegen de gevel gemonteerd en heeft dus achter elke verlichte letter een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen montageprofielen achter de letters op de nieuwe gevel ziet lopen.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram