• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Phact

Marc Herruer

directeur bij Phact

"Het was even een gezamelijke zoektocht naar hoe wij ons logo het beste op ons pand konden laten terugkomen, maar wij zijn super tevreden met het uiteindelijke resultaat. Van advies tot en met de installatie heb ik de samenwerking met Signdeal als zeer prettig en professioneel ervaren. "

Phact

Venray

Phact is niet bang om op te vallen! Dit ICT bedrijf in Venray staat nu heel mooi in de picture met de nieuwe gevelreclame die SignDeal heeft gemaakt.
Een bijzonder opvallend en speciaal effect wordt bereikt door te kiezen voor een gevelreclame waar de verlichting naar achteren uitstraalt.
Hoe zou dat op jouw bedrijfspand er uit zien? Neem gerust contact met ons op, wij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de achterzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn op een montage profiel op de gevel gemonteerd. 

Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram