• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Personato

Personato

"Ook hier een mooie samenwerking tussen Personato, Studio Accent en SignDeal. Een heel mooi resultaat dat goed te zien is vanaf de A73."

Personato

Venray

Personato is sterk in het vinden van de beste nieuwe collega in je bedrijf. Maar niet onbelangrijk: ook het vinden van het beste bedrijf voor jou
Hoe duurzaam wil je het hebben? Studio Accent in Venray heeft ons gevraagd om voor hun klant Personato de gevelreclame te verzorgen. En dat doen wij maar wat graag. In deze veelzijdige job konden wij al onze expertise gebruiken. Het leveren van nieuwe gevelreclame, maar ook het refurbishen, renoveren van gevelreclame die nog goed te gebruiken is. Hoe duurzaam wil je het hebben? En niet te vergeten met het aanbrengen van Stogger 48 Volt LED’s, ben je 60% energie zuiniger. Ga jij ook voor een duurzame oplossing? Neem dan contact met ons op.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn direct tegen de gevel gemonteerd en heeft dus achter elke verlichte letter een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen montageprofielen achter de letters op de nieuwe gevel ziet lopen.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram