• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > KEK

Eric Kuiper

Directeur & Eigenaar KEK

"We zitten op een perfecte locatie in Den Bosch met veel verkeer. Wij willen kenbaar maken dat we  ook prachtige interieurprojecten voor particulieren maken onder ons label "KEK HOME". Gelijktijdig wilden we mensen uitnodigen om onze nieuwe showroom te bezoeken. De uitstraling van de  verlichte gevelreclame is overeenkomstig met de kwaliteit van onze interieurprojecten. Het mag gezien worden!"

KEK

Den Bosch

KEK heeft passie voor maatwerk
Met al meer dan 20 jaar ervaring is KEK jouw specialist in interieur projecten. Vanwege de upgrade van haar bedrijfspand, werd er gekozen beter zichtbaar te worden en te kiezen voor een aantal gevelreclames.

Een combinatie van verlicht en onverlicht gevelreclame, geeft een geweldige uitstraling overdag maar ook in het donker. De Stogger 48 Volt LED uitgelichte witte letters geven diepte en maximale zichtbaarheid over de hele dag. 
Technische gegevens

Diverse verlichte en overlichte logos

  • Budget letters 8mm acrylaat
  • Economy letter Y503 aan voorzijde uitgelicht
  • Letters uitgelicht met Stogger 48 Volt LED
  • Garantie van 10 jaar op de verlichting

Economy 3D Letter met vooruitlichting

KEK heeft gekozen voor een naar voren uitgelichte letter. In combinatie met de onverlichte budget letters en de heldere uitlichting is de gevelreclame van veraf te zien. KEK laat hierdoor duidelijk zien dat ze er ook zijn en op een top locatie in Den Bosch liggen. Duidelijk aanwezig, maar niet schreeuwend om aandacht; subtiel en in harmonie met de omgeving. Door toepassing van de Stogger 48 Volt LED's is KEK verzekerd van minimaal 10 jaar een perfect uitgelicht logo op de gevel.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram