• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Kaiseki

Kaiseki

Fine Dining Experience

"Het luxe gevoel dat wij onze gasten willen geven, komt helemaal terug in de gevelreclame. SignDeal heeft ons concept helemaal goed begrepen en perfect uitgevoerd "

Kaiseki

Vught

Restaurant Kaiseki is een exclusief Japans sushi restaurant in Vught. Hier is geniet je van een “Fine Dining Experience.”
Om de exclusieve uitstraling van dit restaurant te benadrukken, is gekozen voor gevelreclame van SignDeal. De luxe uitstraling komt helemaal tot zijn recht met de verlichte gevelreclame die in twee verschillende uitvoeringen is gemaakt. Een lichtpaneel haaks op de gevel, en twee lichtpanelen vlak op de gevel. De beschaafde belettering op de grote ramen maken het compleet.

Economy Lichtbak

Lichtbakken zijn de ideale manier om veel aandacht te krijgen. De vlakke lichtbak tegen de gevel of de lichtbak haaks tegen de gevel. In combinatie gebruikt, ontsnapt uw onderneming nooit meer aan de aandacht van de voorbijganger.

De lichtbak wordt verlicht door de energiezuinige Stogger 48 Volt LEDs.

Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram