• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > DSV Zaden

Ellen Heesen

Marketing & Communicatie manager

"Voor de 'finishing touch' van ons nieuwe magazijn zochten wij een gevelreclame met verlichting. SignDeal gaf ons passend en duidelijk advies met o.a. de energiezuinige Stogger 48V led-verlichting en Astro tijdschakelaar. De uitvoering was snel en netjes: SignDeal gaat door tot je 100% tevreden bent. Het eindresultaat is een strak logo waar we trots op zijn!"

DSV Zaden

Ven-Zelderheide

DSV zaden Nederland is een innovatief plantenveredelings- en zaadbedrijf. Zij veredelen hoogwaardig zaaizaad voor toepassingen in landbouw en recreatie.
DSV ligt in een prachtige landelijke omgeving. Bij deze gevelreclame speelt vooral dat DSV de kwaliteit van de organisatie laat zien. Natuurlijk is het wenselijk dat je weet dat je bij DSV bent. De gevelreclame hoeft geen nieuwe klanten aan te trekken. 

DSV vindt het belangrijk dat leveranciers, klanten en de eigen medewerkers een soort van thuiskomen ervaren, als ze het krachtige logo zien op de gevel van het de nieuwe expeditiehal.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn direct tegen de gevel gemonteerd en heeft dus achter elke verlichte letter een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen montageprofielen achter de letters op de nieuwe gevel ziet lopen.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram