• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Bed Habits

Marcel van Bed Habits

"Ons bedrijf op de kaart zetten, daar gaat het om. Door SignDeal hebben we nu een gevelreclame die een combinatie is van tijdloos design en duurzaamheid. Dat past helemaal bij onze bedrijfsfilosofie. En iedereen weet ons nu goed te vinden"

Bed Habits

Amsterdam

Bed Habits in Amsterdam heeft goed nagedacht over haar bedrijfsnaam. Zij helpen je met de keuze voor een complete design slaapkamer. Dankjewel Marcel dat SignDeal jullie kracht mocht versterken met het maken van de gevelreclame.
En ook hier komt een tijdloos design helemaal tot haar recht. Design en duurzaamheid gaan hier hand in hand met de energiezuinige Stogger 48 Volt LED’s. Ben jij ook toe aan makers die je goed advies kunnen geven? Laat je horen! Neem gewoon contact met ons op.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn direct tegen de gevel gemonteerd en heeft dus achter elke verlichte letter een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen montageprofielen achter de letters op de nieuwe gevel ziet lopen.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram