• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Auto Hendriks

Roel Hendriks

Directeur Auto Hendriks

"Trots op mijn nieuwe Gevelreclame. Ons bedrijf is nu mooier én beter zichtbaar! De lange levensduur en lage bedrijfskosten waren voor mij doorslaggevend in de keuze voor SignDeal".

Auto Hendriks

Panningen

AutoHendriks aan de ringweg van Panningen. De bestaande gevelreclame op doek was slecht leesbaar én niet meer representatief voor het bedrijf. Daarnaast wilde de klant meer focus op zowel de garage als ook de carwash. Te vaak wisten de klanten van de carwash niet dat ze ook terecht kunnen voor onderhoud.

Wij hebben hier een meervoudige gevelreclame bestaande uit combinatie van een lichtbak, doosletters en Duraluxe letters geadviseerd.
Samen de klant is vooraf in een visual uitgewerkt. Dit om ervoor te zorgen dat het raam wat in de gevel zat volledig achter de gevelreclame kwam te zitten, zodat dit geen storende factor zou worden.

Uiteraard is ook deze gevelreclame uitgelicht met de heldere Stogger 48V LEDs. Het beter opvallen is perfect geslaagd en de reactie van de klant is buitengewoon positief!
Technische gegevens
  • Totale grootte van het Sign 500 x 100 cm
  • Lichtbak vlak op de gevel
  • Economy letter Y503 aan voorzijde uitgelicht
  • Premium Duraluxe letter Z503 aan voorzijde uitgelicht
  • Letters uitgelicht met Stogger 48 Volt LED
  • Garantie van 10 jaar op de verlichting 

Lichtbak vlak op gevel

De lichtbak is speciaal op maat gemaakt voor Auto Hendriks. Zo heeft zijn er geen concessies gedaan aan het originele logo én het levert door de toegepaste Stogger 48 Volt Led's meer verlichting en dus een betere attentiewaarde op.
Ontdek dit product

Economy Letter 

Voor het woordmerk uit het logo is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht (Y-503). Auto Hendriks koos ervoor om de gehele letter te laten uitvoeren in de gele kleur van het logo. De letters zijn voorgemonteerd op een rail, waardoor een eenvoudige montage mogelijk is
Ontdek dit product

Premium letter

Voor de subtekst wilde Auto Hendriks een kleiner maar zeker wel een goed uitgelichte letter. SignDeal adviseerde de naar voren uitgelichte Premium Duralux letter Z-503. Superstrak en helder uitgelicht. Ook de premium letters zijn voorgemonteerd op een rail, voor een eenvoudige montage. 
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram