• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Vrouw

Monique Christiaens

Grafisch ontwerper bij Vrouw Fashion

"Wij zijn trots op ons nieuwe pand, dat er uitnodigend uitziet. De stijlvolle en chique gevelreclame maakt het plaatje helemaal compleet. De mensen van SignDeal hebben ons uitstekend begrepen en alles perfect uitgevoerd."

Vrouw Fashion

Horst

Eerlijk en deskundig advies, dat is hoe Vrouw Fashion in Horst er voor zorgt dat jij met een glimlach de winkel verlaat. Dat credo spreekt ons enorm aan.
Met de naar achter uitgelichte gevelreclame wordt dit gevoel benadrukt. Het is de finishing touch op de prachtige gevel van deze modezaak.
Wij kijken terug met een glimlach op dit project, mede door de prettige samenwerking met Moniek Christiaens – Schouten van Vrouw.
Ook behoefte aan een eerlijk en deskundig advies om jouw bedrijfsnaam op je pand te laten plaatsen? Wij horen het graag!

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn direct tegen de gevel gemonteerd en heeft dus achter elke verlichte letter een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen montageprofielen achter de letters op de nieuwe gevel ziet lopen.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram