• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Vigo en BDO

Vigo en BDO

Wat is er nodig bij de gevelreclames? De ene is toe aan renovatie, de andere wordt geheel vernieuwd.

"Wanneer bestaande gevelreclame nog goed bruikbaar is, kunnen we renoveren en de gevelreclame voorzien van energiezuinige Stogger 48 Volt LED verlichting. Dit is de meest duurzame oplossing. In dit project is het een combinatie tussen nieuwe gevelreclame en renovatie."

Vigo en BDO

Nijmegen

Bij het project Vigo en BDO in Nijmegen draait het om gevelreclame die nieuw is, maar ook om renovatie.
De klant, Studio Accent en SignDeal, we kijken met elkaar naar wat is er nog goed te gebruiken van de bestaande gevelreclame.
Hoe kunnen we dit het beste opknappen, schoonmaken en verbeteren? En energie zuiniger maken met onze Stogger 48 Volt LED verlichting?

Voor iedereen een win win situatie. Met als resultaat een mooie duidelijke zichtbare gevelreclame tegen gunstige kosten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. 

De letters zijn voorgemonteerd op rails.  Montage gaat dan wat sneller en  er is niet voor elke letter een aparte elektrische aansluiting nodig.Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram