• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Peter Nellen Keukens

Peter Nellen Keukens

"Het project van Peter Nellen Keukens is een mooi voorbeeld van een geweldige samenwerking tussen klant, opdrachtgever Studio Accent en SignDeal"

Peter Nellen Keukens

Venray

Studio Accent is een veelzijdig reclamebureau in Venray. Wij zijn altijd blij als wij mogen meewerken aan hun prachtige projecten. Zoals ook nu bij Peter Nellen keukens.
Wie een hele mooi keuken wil, wordt aangetrokken door de zeer chique uitstraling van de gevelreclame van Peter Nellen. 
Dit effect wordt bereikt met de doorgestoken witte acrylaat letters op de grijze achtergrond. De achtergrond is gemaakt van gelaserd aluminium. Met de Stogger 48 Volt LED’s ben je verzekerd van een mooie energiezuinige verlichting, die het helemaal af maakt.

Premium 3D Lichtpaneel

Vlak tegen de gevel betekent dat de zichtbaarheid toeneemt, met name als je recht of schuin op de gevel kijkt. Op welke afstand het lichtpaneel goed te zien is hangt af van de grootte van het lichtpaneel, van het design en de kleur.

Het Premium 3D Lichtpaneel is gemaakt van buitenbestendig aluminium en wordt in de gewenste kleur gelakt. De voorplaat is bij SignDeal altijd 5 mm dik en heeft daardoor, meer stevigheid en een langere levensduur.

Het aluminium paneel wordt voorzien van doorgestoken acrylaat letters. Deze letters steken naar voren uit, of worden op het aluminium bevestigd.

Gaat u voor de Lowest Cost of Ownership dan wordt de lichtbak voorzien van Stogger 48 Volt Leds.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram