• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Mirai House

Mirai House Leiden

"Door de prachtige plantenwand in de lobby, komt iedereen met een warm welkom binnen. Het strakke logo gecombineerd met de levendige plantenwand, wordt de toon gezet."

Mirai House 

Leiden

Het Mirai House is een high-tech mixed-use R&D- gelegen is op het Leiden Bio Science Park. Het Leiden Bio Science Park is een van Europa’s grootste en belangrijkste wetenschappelijk ecosystemen op het gebied van Life Sciences & Health. In het gebouw zijn Astellas, Necstgen en LUMC gevestigd. Door de overname van het high-tech mixed-use R&D-complex met een totaaloppervlakte van circa 15.000 m², werd het tijd  voor een nieuwe aankleding van de lobby. 

SignDeal heeft deze prachtige plantenwand inclusief verlichte gevelreclame mogen aanleveren. Door een goed bedachte manier van monteren, springt het Mirai House logo prachtig uit de levendige plantenwand. In de lobby van het gebouw hebben we het Mirai House logo uitgevoerd in een 3D doosletter. Door het accent van de mooie groene plantenwand wordt nu een uitnodigend en warm welkom gecreëerd. 

Economy letter

Om de letters moswand te betrekken in de verlichting, zijn de Economy doosletters aan de achterzijde uitgelicht. Gemonteerd op 50 mm lange afstandhouders die ervoor zorgen dat het logo uit de moswand springt. 

Natuurlijk is het logo voorzien van de Stogger 48V LEDs. Zo gaat de klant altijd voor de Lowest Cost of Ownership.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram