• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > G-Star Raw x Maarten Baas

G-Star Raw x Maarten Baas

Milaan, Italië

Met beide handen pakken we uitdagingen aan op het gebied van verlichte reclame. Dit keer een wel heel bijzondere. Maarten Baas, een van Nederlandse topdesigners, verzocht ons om een 30- tal verschillende verlichte uitvoeringen te maken van het woord LESS. Samen met Thijs Linmans hebben we dit tot in detail uitgewerkt en voorzien van special effects.
SignDeal is trots op de meer dan geslaagde samenwerking in de Hoofdstad van Design Milaan.

G-Star Raw x Maarten Baas

Milaan, Italië

"Elk jaar in Milaan geniet ik van de tragikomische dialoog tussen groen design en massaconsumptie. Toen G-star me benaderde om met gerecyclede jeans te werken, was dit de perfecte gelegenheid om dit merkwaardige dilemma aan te pakken in plaats van te doen alsof we de wereld aan het redden zijn. We zijn goed op weg. LESS OR MORE..."

Economy Letter

Alle verlichting is uitgevoerd in lichtbakken en doosletters die uitgelicht worden aan de voorzijde. Voorzien van Stogger 48V LED's.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram