• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Kamp Coating Groep

Kamp Coating Groep - Gevelreclame en dynamische lichtlijn

Eindhoven

Kamp Coating Groep is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling en coatingtechnieken. Met jarenlange ervaring biedt het bedrijf hoogwaardige oplossingen voor diverse industriële sectoren.

Kamp Coating Groep

Eindhoven

Bij Kamp Coating Groep in Eindhoven hebben we een indrukwekkend project voltooid. We hebben drie prachtige dakconstructies geïnstalleerd, die zowel esthetisch als functioneel bijdragen aan de uitstraling van het pand.
Daarnaast hebben we een dynamische lichtlijnvoorziening toegevoegd. Deze lichtlijn versterkt de merkidentiteit van Kamp Coating Groep op een unieke manier.

Dankzij onze expertise en de hoogwaardige Stogger 48V LED-verlichting, geniet Kamp Coating Groep niet alleen van een indrukwekkende uitstraling maar ook van energiezuinige oplossingen die bijdragen aan duurzaamheid.
Bij SignDeal zijn we trots op deze samenwerking en het resultaat dat we hebben bereikt. Voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf visueel kunnen versterken, neem gerust contact met ons op..

Economy 3D letter met vooruitlichting

Screen Europe heeft gekozen om de merknaam in onze populaire verlichte doosletter uit te voeren. De letters zijn als losse elementen op de gevel gemonteerd en hebben een uitlichting aan de voorzijde.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram