• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Joh. Stolwijk & Zonen

Johan Stolwijk

Joh. Stolwijk & Zonen - Boskoop

"Heel erg tevreden met het resultaat op onze vernieuwde gevel. Samenwerking verliep goed!"

Joh. Stolwijk & Zonen

Boskoop

Boomkwekerij Joh. Stolwijk & Zonen kiest voor duurzame, energiezuinige verlichte gevelreclame.
Joh. Stolwijk & Zonen is een écht familiebedrijf, gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsplanten aan gespecialiseerde tuincentra, tuinbouwkwekerijen en handelsbedrijven. Het bedrijf is gelegen in het hart van boomkwekerijgebied Boskoop.

Na renovaties aan het bedrijfspand, ging de familie op zoek naar een nieuwe en opvallende verlichte gevelreclame. Boven de entree naar de kantoren is gekozen voor het Stolwijk beeldmerk. Op de loods wordt de bedrijfsnaam in witte doosletters weergegeven op de donkere gevel. Een prachtig contrast, wat in het donker nog eens wordt versterkt door de verlichting. De letters zijn voorgemonteerd op een in dezelfde kleur gelakt premium montageprofiel, nauwelijks zichtbaar op de gevel. 

Beide gevelreclames zijn verlicht met onze eigen Stogger 48 Volt LED’s. Het toepassen van de Stogger 48 Volt LED’s, betekent duurzaamheid en ook nog eens 60% besparing op de energiekosten ten opzichte van de veelal in de markt gebruikte 12 Volt Led’s.

Economy Letter

Voor de witte verlichte letters is de Economy letter gekozen, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De tekst is tegen de gevel gemonteerd op een premium montageprofiel. Door de tekst te monteren op een montageprofiel, verminder je de boorgaten door de gevel. 
Ontdek dit product

Economy Lichtbak, vlak op de gevel

Voor het logo is gekozen voor de Economy Lichtbak. De lichtbak is vlak tegen de gevel gemonteerd. 
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram