• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Hartje Peel en Maas

Hartje Peel en Maas voor Reclamebureau Vlaaibaar 

Panningen

In samenwerking met Vlaaibaar hebben we 'Hartje Peel en Maas' gerealiseerd, een schitterend kunstwerk verlicht met feestelijke LED's. Dit stralende hart, geïnitieerd door het Energie Advies Centrum Peel en Maas, symboliseert verbondenheid en liefde voor de gemeenschap. Een schitterend baken dat de warmte van de feestdagen en de energie van Peel en Maas weerspiegelt.

Hartje Peel en Maas

Panningen

Ontdek 'Hartje Peel en Maas,' een indrukwekkend kunstproject dat we in samenwerking met Vlaaibaar hebben gerealiseerd voor het Energie Advies Centrum Peel en Maas. Dit monumentale hart, opgebouwd uit een robuuste aluminium constructie, domineert met een hoogte van ongeveer 3 meter en een breedte van ca. 2 meter.

Deze unieke creatie wordt verlicht met geavanceerde lichtprogrammering, waardoor het hart transformeert in een dynamisch spektakel van kleuren en patronen. De uitgelichte gedeeltes zijn zorgvuldig omhuld met acrylaat, wat zorgt voor een heldere en levendige uitstraling, zelfs in de donkerste nachten. 'Hartje Peel en Maas' is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een technologisch hoogstandje dat de moderne geest van innovatie in de regio weerspiegelt.

Aluminium constructie, voor- en achterzijde uitgelicht

Het 'Hartje Peel en Maas' is geen doorsnee product. Gezien de constructie uit een aluminium behuizing bestaat, de voorzijde alsook de achterzijde voorzien is van ledverlichting en deze uitschijnen door acrylaat, komt het in de buurt van een doosconstructie. 
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram