• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > GTL Europe

GTL Europe

Venlo

GTL Europe biedt oplossingen voor bedrijven in de compostering en champignonteelt wereldwijd. Variërend van geautomatiseerde klimaatbehandelingsinstallaties, duurzame machines, geavanceerde automatiseringssystemen en klant-specifieke besturingssystemen tot en met bouwkundige constructies en installatieonderdelen voor composterings-bedrijven en champignonkwekerijen. Naast het uitvoeren van deelopdrachten realiseert GTL tevens complete turnkey-projecten.

In deze veelzijdigheid en know how mochten wij ons aansluiten in de drie gevelreclames die wij hebben geplaatst. Een lichtreclame bestaande uit logo en letters én een geveldoek in een fotoframe. Beiden zijn voorzien van duurzame Stogger 48V LED verlichting. Een heel energiezuinige keuze: 60% zuiniger dan conventionele LED’s.

Dat de nieuwe gevelreclame er echt toe doet blijkt wel: het bedrijf was extreem goed vindbaar voor de open dag die onlangs werd georganiseerd, gezien het hoge bezoekersaantal.

GTL Europe

Venlo

Trots om deze creatie te onthullen. Samen met GTL Europe hebben we deze adembenemende gevelreclame gerealiseerd. 
Met een sign van een breedte van maar liefst 7 meter, is het een in het oog springend project geworden. Zij hebben de mooie combinatie van een lichtbak met doek en doosletters gekozen. Wat over het gehele pand een mooie uitstraling voorziet.

Economy Letter

Alle verlichting is uitgevoerd in lichtbakken en doosletters die uitgelicht worden aan de voorzijde. Voorzien van Stogger 48V LED's.
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram