• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > De Blinkerd

De Blinkerd

Een opvallend gebouw, een sportieve plek voor alle wijkbewoners. Dit vraagt om goed advies voor een passende gevelreclame.

De Blinkerd

Den Haag

Het gemeentelijke sport- en recreatiecentrum de Blinkerd op Scheveningen bestaat uit een sporthal, zwembad, horecavoorzieningen en een sport-o-theek en heeft onlangs een flinke renovatie ondergaan.
Aan de wens om meer interactie met de wijk te verkrijgen, heeft SignDeal in opdracht van de Gemeente Den Haag, de naam DE BLINKERD in strakke duidelijke letters boven de entree geïnstalleerd. Dit alles kwam tot stand door de fijne samenwerking  met CHNL Architecten & Adviseurs.

Economy Letter 

Voor zowel het beeldmerk als het woordmerk is gekozen voor de duidelijk zichtbare Economy letter, die aan de voorzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De letters zijn op rails gemonteerd.
Ontdek dit product
Gevelreclame 60seven header

Vraag een gratis 3D voorbeeld aan

Wil je weten hoe jouw logo schittert op jouw gevel? Verstuur je logo en een foto van je pand naar ons. Wij toveren het om in een indrukwekkend 3D ontwerp. We voegen er een vrijblijvende offerte aan toe! Ervaar meteen de impact van een stijlvolle gevelreclame op jouw pand.
Terug naar boven
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram