• Landelijke dekking met 4 vestigingen in NL
  • Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
  • Vraag een offerte aan: 085 006 9917
Vraag een offerte aan:
 0031 85 006 9917
Landelijke dekking in Nederland en België
Wij leveren aan eindgebruikers én reclamebureaus
Home > Projecten > Carpe Diem Equestrian Team Baarlo

Loes Helwegen

Carpe Diem Equestrian Team  Baarlo

"Goede afstemming en voorbereiding, installatie met respect voor onze dagelijkse planning en een prachtig resultaat bovenal!"

Carpe Diem Equestrien Team

Baarlo

In opdracht van bouwbedrijf Verlaak uit Kessel, hebben wij de nieuwe stal van Carpe Diem Equestrian Team mogen voorzien van hun eigen logo. Deze prachtige visual is ontworpen door Interieurbedenkers uit Helden. 
Op het prachtige complex van Carpe Diem is sinds kort de nieuwe stal in gebruik genomen. Om de stal van een mooie finishing touch te voorzien, was er de wens om het mooie Carpe Diem logo te visualiseren aan de grote gevel in de nieuwe indoor. Door een bezoek aan de klant op locatie, hebben we met ons SignDeal team de gevelreclame gespecificeerd naar wens van de klant. 

Om de verlichte Triangles meer uit te lichten, is er gekozen om een dubbel aantal 48v Stogger LEDs toe te passen. Ook is te zien dat de oranje Triangles op grotere afstand van de muur zijn gemonteerd dan de onverlichte Triangles. Zo worden de LEDs extra uitgelicht en creëer je meer dynamiek op de brede gevel. SignDeal zorgt niet alleen voor gevelreclame aan de buitenkant van uw locatie, maar ook aan de binnenkant waar nodig. 

Door dit grote project op de juiste manier voor te bereiden met ons SignDeal en Stogger team, hebben we ervoor gezorgd dat de klant jarenlang kan genieten van hun prachtige logo aan de gevel. Net zoals het Carpe Diem Equestrian Team zeer hoog inzet op kwaliteit, was dit voor SignDeal ook van belang. Van contact met de klant, tot aan de montage en van transport tot aan de nazorg. Samen zijn we tot dit mooie resultaat gekomen, waar we trots op zijn! 

Economy Letter

Voor de oranje verlichte Triangles is is de Economy letter gekozen, die aan de achterzijde wordt uitgelicht door de Stogger 48 Volt LEDs. De Triangles zijn tegen de gevel gemonteerd op 10 cm zwarte afstandhouders en voorzien van het dubbele aantal LEDs. Elke verlichte Triangle is aan de achterzijde voorzien van een doorvoer voor de stroomdraad. 

Het mooie aan deze oplossing is dat je geen kabels ziet lopen over de gevel en het sign extra wordt uitgelicht op de donkere gevel.
Ontdek dit product

Economy Letter, onverlicht

Voor de onverlichte Triangles is gekozen voor de Economy letter, die strak wordt afgewerkt als aluminium gelakte Triangles. Ook deze Triangles zijn voorzien van zwarte afstandhouders. 

Een verschil in afstandhouders brengt de gevelreclame nog meer tot leven! 
Ontdek dit product

Klaar voor de start?

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan nu contact op! Wilt u zien hoe gevelreclame er bij u uit zal zien, gebruik dan nu onze matching tool en vraag direct een voorbeeld op.
Amsterdam | Den Bosch | Eindhoven | Panningen
Antwerpen

Vind ons online

Contact

SignDeal
Maasbreeseweg 48
5981 NB Panningen
Nederland
085 006 9917
info@signdeal.nl

Trotse sponsor van

VVV_Venlo logo

Onderdeel van

© Copyright Signdeal - 2022
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram